Site Overlay

In de media

Recent in de media

In de week waarin stil wordt gestaan bij de ongelijke verdeling van salarissen tussen mannen en vrouwen(un)equalpayday verschijnt een interview met mij in het Dagblad van het Noorden en de Meppeler Courant, over de vergeten vrouwen van Drenthe, de noodzaak anno nu van feminisme en mijn boek Krachtstroom.

 

Afgelopen oktober de maand van de geschiedenis was ik elke zondagmiddag te gast bij DrentheToen. Ook heb ik bij Drentse Nieuws verteld over Jo Beins. Kijk en luister hier naar de uitzendingen.

Mijn interview met wethouder Mirjam Pauwels in de Meppeler Courant lees je hier.

Leden van de Drentse Historische Vereniging kunnen mijn artikel in het Waardeel hier lezen.

Ik geef regelmatig lezingen, zoals onlangs bij het Drents Archief en interviews. Interesse? Neem even contact met me op.